ZEEFDRUKCURSUS: INTRO + EXTRA

Een zeefdrukcursus in 2 delen, per 4 lessen:

INTRO: Sjablonen en Lichtgevoelige Emulsie, Monoprint & Meer-kleuren Druk en een Eigen Project.

Het eerste deel van de cursus is een uitgebreide kennismaking waarbij je de basisprincipes van het zeefdrukken leert. Je maakt verschillende ontwerpen met zowel sjablonen als met lichtgevoelige emulsie, drukt op textiel en papier en sluit af met een project naar keuze. Na afloop kan je kiezen of je verder gaat met het volgende blok Zeefdrukken EXTRA.

EXTRA: Speciale Inkten, Patroon Ontwerp, DIY! + Eigen Experiment

Tijdens de verdiepingscursus is er iedere les aandacht voor een stukje theorie en wordt er gedurende de cursus ingegaan op Speciale Inkten, het drukken op andere soorten ondergronden, patroon/dessinontwerp of bijv. het maken van je eigen zeefdrukraam en is er volop ruimte voor vrije inbreng en experiment. Deze cursus wordt gevolgd als groep, maar krijgt een individuele invulling en zal dus per groep verschillen.

DATA:
Nieuwe data volgen.

Deze cursus houden we bewust klein, met max 4 deelnemers. Meld je daarom tijdig aan.

INVESTERING:
€ 125,- per 4 lessen inclusief btw + materiaal

Deze cursus bestaat uit 2 delen, INTRO en EXTRA. Je kunt ervoor kiezen enkel het blok INTRO te volgen, INTRO + EXTRA beide direct te doen (10% korting) of EXTRA later ooit nog eens te doen (Data Blok 2 in overleg met de cursisten).

aanmelden_small
Stuur een mailtje naar jerney@jerneydewilde.nl ovv je naam, telefoonnummer en “Zeefdrukcursus INTRO”. De verdere info wordt je toegestuurd!