KORTE TEKENCURSUS: Portrettekenen

In deze korte tekencursus houden we ons 6 lessen lang bezig met het leren tekenen van het portret. We starten bij de basisregels van de anatomie van het gezicht en werken door het vastleggen van de uiterlijke kenmerken stapsgewijs toe naar het vangen van de geportretteerde personen.

Gedurende de lessen komen verschillende tekentechnieken aan bod en er wordt gewerkt met uiteenlopende tekenmaterialen. We gaan naast dit technische deel ook uitgebreid in op sfeer, stilering en compositie. Tijdens de cursus wordt gewerkt aan de hand van fotomateriaal en naar model.

De cursus is bedoeld voor beginners, maar omdat alle deelnemers op hun eigen niveau begeleid worden, kan deze voor gevorderden ook als opfriscursus gevolgd worden.

DATA:
Nieuwe data volgen.

Deze cursus houden we bewust klein, met max 6 deelnemers. Meld je daarom tijdig aan.

INVESTERING:
6-weekse Tekencursus € 150,-
Inclusief Materiaal* + Modelkosten

Betalen in termijnen is mogelijk.

* Bij aanvang van de tekencursus ontvangt iedere cursist een pakket met basismaterialen. Als je ander/meer materiaal wilt gebruiken tijdens de lessen, kun je deze zelf aanschaffen.

AANMELDEN:
Stuur een mailtje naar jerney@jerneydewilde.nl ovv je naam, telefoonnummer en “Cursus Portrettekenen”. De verdere info wordt je toegestuurd!