KINDERWORKSHOPS: Workshops op aanvraag

Er zijn verschillende kinderactiviteiten mogelijk, denk bijv. aan het bedrukken van T-shirts of tasjes of een workshop met een speciaal thema!

De workshop vindt in principe in de zeefdrukstudio plaats, maar is in regio Den Haag ook op locatie mogelijk. We hebben een aantal vaste workshops, maar maken ook graag iets op maat.

Neem hierover contact met ons op!

ZEEFDRUKWORKSHOP “Zeefdruk je eigen Tasje/T-shirt/Kussentje!”
Duur: 2,5 uur
Leeftijd: vanaf 4 jaar

De kinderen maken een potloodtekening op papier en knippen hier een zeefdruk-sjabloon van. Daarna wordt deze door de kinderen gezeefdrukt op een tasje/T-shirt/Vlaggenslinger of ander item van textiel.

TEKENWORKSHOP “Zo teken je..”
Duur: 2 uur
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Samen bedenken we tijdens deze workshop 5 onderwerpen die we graag zouden willen leren tekenen. Aan de hand van simpele voorbeelden en snelle schetsen, tekenen we stap voor stap deze onderwerpen uit. De kinderen mogen daarna aan de slag met hun eigen ideeën en als laatst maken we een mooie presentatie van het geheel.

ZEEFDRUKWORKSHOP “Fabeldieren”
Duur: 3 uur
Leeftijd: vanaf 8 jaar

De kinderen maken een potloodtekening op papier van hun favoriete dier uit een sprookje of fabel en knippen hier een zeefdruk-sjabloon van. Daarna wordt deze door de kinderen gezeefdrukt en maken we er samen een knuffel van!

INFORMEREN?
Stuur een mailtje naar jerney@jerneydewilde.nl ovv je naam, telefoonnummer, het aantal deelnemers en hun leeftijd en de wensen voor de workshop. De verdere info wordt toegestuurd!